Sumbangan Untuk Pembelian Sistem SMS & PC

Assalamualaikum…


Pihak surau madinah sedang mengumpul dana untuk memasang sistem sms di surau bagi membolehkan setiap aktiviti surau & kuliah di war-warkan melalui sms..


Daripada pemerhatian yg di buat sepanjang percubaan sistem sms (trial version), di dapati jumlah jamaah yang datang ke surau sama ada untuk bersolat, berkuliah atau aktivit lain semakin meningkat. Kemungkinan kurangnya jamaah sebelum ini disebabkan maklumat & hebahan aktiviti surau tidak sampai kepada mereka.


Melihat kpd sambutan yg menggalakkan, pengerusi surau madinah & AJK telah memutuskan pada mesyuarat yang lepas untuk membuat pembelian sistem sms tersebut untuk dipasang secara kekal di surau. Dengan adanya sistem ini di surau diharap dapat memudahkan AJK surau membuat hebahan secara konsisten dari segi aktiviti surau, pemakluman kuliah dan perkara-perkara lain seperti kematian dan sebagainya.


Setiap sumbangan boleh disalurkan terus ke akaun Bank Islam 06-019-01-006876-1 dan di maklumkan ke bendahari surau melalui sms nombor 013-9232417


Kepada yg membaca blog ini mohon di war-warkan kepada sahabat2 yg lain….Jika tidak mampu menyumbang dlm bentuk wang tunai, sekurang-kurangnya kita menyumbang dari segi hebahan kpd pelayar internet yg lain ataupun di buat hyperlink/sharing di blog / facebook masing-masing.  


Semoga Allah memberkati segala sumbangan anda & dilimpahi rahmat dan rezeki yang bertambah dari Allah SWT…..


Jazakumullahu khairan (“Semoga Allah membalas  dengan kebaikan yang setimpal.”) 2 Replies to “Sumbangan Untuk Pembelian Sistem SMS & PC”

  1. saya atas nama BPK. SAMSUL dari MADURA ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH KARYO,kalau bukan karna bantuannya munkin sekaran saya sudah terlantar dan tidak pernaah terpikirkan oleh saya kalau saya sdh bisa sesukses ini dan saya tdk menyanka klau MBAH KARYO bisa sehebat ini menembuskan semua no,,jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KARYO no ini 082301536999 saya yakin anda tdk akan pernah menyesal klau sudah berhubungan dgn MBAH KARYO dan jgn percaya klau ada yg menggunakan pesan ini klau bukan nama BPK. SAMSUL dan bukan nama MBAH KARYO krna itu cuma palsu.m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *