Borang Wakaf Untuk Pembinaan Dewan Makan Surau Madinah

Assalamualaikum wbt

Salam ramadhan semua…

Untuk makluman, pihak pengurusan surau madinah bercadang utk membangunkan dewan makan bersebelahan dengan surau. Oleh itu kami memerlukan sejumlah dana kewangan untuk tujuan tersebut. Sehubungan dengan itu kepada sesiapa yang berhasrat untuk memberi sumbangan boleh download borang di bawah dan di hantar kpd pihak surau madinah. Sebarang pertanyaan boleh di email kpd [email protected] atau terus ke wall facebook surau madinah…Inyaallah akan ada yg menjawab persoalan tersebut.

Download borang wakaf di bawah :

Download Borang Wakaf

“Rasullullah saw bersabda maksudnya: “Apabila mati seseorang insan, maka akan terputuslah  segala amalannya kecuali tiga perkara, iaitu sedekah jariah, ilmu yang dimanfaatkan daripadanya dan doa anak soleh yang sentiasa mendoakannya.”

(Diriwayatkan oleh Abu Hurairah):

Cara untuk download borang (format pdf – guna pakai pdf reader) seperti di bawah :

One Reply to “Borang Wakaf Untuk Pembinaan Dewan Makan Surau Madinah”

  1. saya atas nama BPK. SAMSUL dari MADURA ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH KARYO,kalau bukan karna bantuannya munkin sekaran saya sudah terlantar dan tidak pernaah terpikirkan oleh saya kalau saya sdh bisa sesukses ini dan saya tdk menyanka klau MBAH KARYO bisa sehebat ini menembuskan semua no,,jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KARYO no ini 082301536999 saya yakin anda tdk akan pernah menyesal klau sudah berhubungan dgn MBAH KARYO dan jgn percaya klau ada yg menggunakan pesan ini klau bukan nama BPK. SAMSUL dan bukan nama MBAH KARYO krna itu cuma palsu.m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *